Αφροκουβανέζικα και λάτιν στην καρδιά του χειμώνα

Αλ ντι Μέολα και Γκονζάλο Ρουμπαλκάμπα στην Αθήνα

Δύο σπουδαίες προσωπικότητες  της Τζαζ, από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής παγκοσμίως, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια αξέχαστη συναυλία. Ο  Al Di Meola (Αλ ντι Μέολα)  δεν χρειάζεται συστάσεις αφού έχει αλλάξει τη ρότα της λάτιν και φλαμένκο μουσικής και έχει συνεργαστεί με τεράστια ονόματα όπως Παβαρότι, ντε Λουτσία, Πολ Σάιμον, Στίβι Γουόντερ, Φιλ Κόλινς, Κάρλος Σαντάνα, Φρανκ Ζάπα. 35 χρόνια καριέρας και μια σειρά από χρυσούς και αλησμόνητους δίσκους είναι λίγα για να καταγράψουν τον σπουδαίο αυτόν μουσικό-που υπήρξε πρότυπο πολλών μουσικών, όπως και του δικού μας Γιώργου Νταλάρα-ειδικά στην «φλαμένγκο» του περίοδο. Ο Gonzalo Rubalcaba (Γκονζάλο Ρουμπαλκάμπα)  από την άλλη θεωρείται από τους υψηλότερους δεξιοτέχνες της τζαζ και έχει συνεργαστεί με τα περισσότερα ιερά τέρατα. Ήδη μετράει ήδη 15 υποψηφιότητες για Grammy στο ενεργητικό του ενώ άλλα τόσα βραβεία συγκαταλέγονται ήδη στο ενεργητικό. Και οι δυο σπουδαίοι αυτοί μουσικοί ενώνονται σε μια ξεχωριστή βραδιά στη σκηνή του Fuzz Club την Κυριακή.

Highlight της βραδιάς θα είναι και η σύμπραξη των παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνών  με τον  Έλληνα «φαινόμενο» στο είδος του, σολίστα του μπουζουκιού Μιχάλη Παούρη – μια ευρηματική σύμπραξη που αποθεώθηκε τον περσινό χειμώνα στο Θέατρο Ακροπόλ όπου παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά- ενώ τη μοναδική συναυλία του Al di Meola και του Gonzalo Rubacalba θα «ανοίξει» o κιθαρίστας Μπάμπης Παπαδόπουλος, με το κουϊντέτο εγχόρδων του, παρουσιάζοντας μια διαφορετική, πιο φρέσκια και πιο εκφραστική «ματιά» στα παλιά ρεμπέτικα του 1930 που συνδυάζει την παραδοσιακή μας μουσική με τη μοντέρνα αρμονία και την «avant-garde» Τζαζ.

Επιπλέον, αν είστε από εκείνους που προγραμματίζουν την έξοδο τους την τελευταία στιγμή,  τότε υπάρχει και ένα επιπλέον κίνητρο με την ειδική προσφορά της  διοργανώτριας εταιρία της η οποία αποφάσισε να κρατήσει την ίδια τιμή εισιτηρίου των 24€ (που αφορά τόσο στη ζώνη ορθίων όσο και στη ζώνη καθήμενων σε κερκίδες, στον ειδικά διαμορφωμένο  χώρο του Fuzz Live Music Club)  ΚΑΙ για την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου που είναι η ημέρα της συναυλίας(αντί των 29€ που ήταν αρχικά).  Διευκρινίζεται ότι οι  υπόλοιπες διαβαθμίσεις των εισιτηρίων ισχύουν όπως αρχικά έχουν ανακοινωθεί.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
•    Καταστήματα Public
•    TICKETHOUSE- Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς). Τηλ.: 210 3608 366
•    Ticket services – Πανεπιστημίου 39 (στοά Πεσμαζόγλου). Τηλ.: 210 7234567
1.    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ:
•    www.ticketservices.gr
•    www.i-ticket.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Fuzz Live Music Club- Τηλ. 210 34 50 817
& στο 6948 261 212